• Banner
  • Banner

Kledingatelier Nelly Heijkers

Algemene gegevens:
Adres: Hoogstraat 10
Postcode: 6011 rz
Plaats: Ell
KvK: 12064980
Contactgegevens:
Contactpersoon: Nelly Heijkers-Vaessen
Telefoon: 0495-551733
Fax:
Website: http://www.nellyheijkers.nl
E-mail: j.heijkers@ziggo.nl
Beroepsgegevens:
Beroep(en): - Overig
 
Specialiteit: Mijn specialiteit is het maken van kleding voor alle leeftijden, voor alle gelegenheden en het maken van speciale "op-maat-kleding".
In communiekleding en bruidskleding kan ik U veel kennis en ervaring bieden, hiernaast is "niet-confectiematen" en "op-maat" aan te passen kleding een specifiek en speciaal onderdeel van mijn werkzaamheden. Het is voor mij altijd een uitdaging om voor de klanten met moeilijke maten, mooie en passende kleding te realiseren.
 
Dienstbeschrijving: Verstel- en herstelwerk voor particulieren, bedrijven en kledingwinkels vormen ook een belangrijk onderdeel van mijn opdrachten.
Voor werkzaamheden zoals: pantalon innemen en uitlaten, korter maken, jeans pantalons korter maken, ritsen inzetten, jurk of rok korter maken, mouwen inkorten, jassen inkorten en vele andere werkzaamheden kunt U bij mij terecht. U kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen om uw verstel- en/of reparatiewerkzaamheden te bespreken.


Tevens kunt U een aantal dagdelen in de week deelnemen aan workshops en coupeuselessen. Voor het uitgebreide cursusaanbod kunt U kijken bij workshops.