• Banner
  • Banner

Divine Stars - Zorg

Algemene gegevens:
Adres: Horstveld 54
Postcode: 6093 DJ
Plaats: Heythuysen
KvK: 12054029
Contactgegevens:
Contactpersoon: Claire Schroijen
Telefoon: 0619168331
Fax:
Website: http://www.divine-stars.com/
E-mail: info@divine-stars.com
Beroepsgegevens:
Beroep(en): - Zorgverlener
 
Specialiteit: Divine Stars Zorg ‘Vrolijk zijn en Vrolijk maken’

Divine Stars biedt jongeren een prettige vorm van dagbesteding en individuele begeleiding midden in prachtige rustgevende natuur omringt door tal van liefdevolle dieren. De unieke ligging en de prikkelarme omgeving zorgen voor een klimaat waarin jij je snel thuis zult voelen. De combinatie van ontspanning en beweging (met of zonder de paarden) zorgen voor een heilzame werking.

Paarden leven in het wild in een kudde. Ze communiceren hierin via lichaamstaal. Ze pikken zonder woorden signalen op ook van mensen en reageren hierop. Claire Schroijen heeft geleerd om de reacties van de paarden te vertalen. Het is Claire’s talent om een positieve en veilige omgeving te creëren en hierin de vertaalslag te maken. Claire geeft ponycoaching aan kinderen om ze te leren omgaan met hun gevoelens, emoties en gedrag. Spelenderwijs leren ze om hierin een gewenste verandering aan te brengen. De kinderen krijgen meer zelfvertrouwen en worden weerbaarder
 
Dienstbeschrijving: Lieve JIJ, van harte welkom in de bijzondere wereld van Divine Stars.
Een initiatief opgericht en bedreven door Claire Schroijen.

To complete YOU:

“Bewust-ZIJN, innerlijke vrijheid, genieten, eenheid, dankbaarheid, accepteren, passie, leven in harmonie, oftewel ten alle tijden voor de liefde van het leven te kiezen.”

Een buitengewone natuurlijke omgeving, een plek waarin JIJ zult voelen te mogen ZIJN wie JIJ bent. Ont-moetingen van hart tot hart.

Met onze diensten en workshops willen wij JOU ondersteuning bieden in je persoonlijke ontwikkeling, zodat jij jouw authentieke mogelijkheden ten volle kunt in zetten in jouw leven. Dit maken wij o.a. mogelijk met behulp van onze ware meesters, onze edele vrienden, de kudde paarden van Divine Stars

- When in doubt, ask a horse: Ben jij nog zoekende naar je ware ik? Wil jij meer in je eigen kracht komen? Meer GENIETEN van jouw levensspel, of gewoonweg nieuwsgierig informeer dan naar de diverse mogelijkheden die wij aanbieden met behulp van onze paarden

- Leef je dromen weekenden: 2 dagen midden in de natuur in een prachtige omgeving in Leudal.

Te mooi om waar te zijn?

Je grootste dromen voor de toekomst zijn overweldigend en misschien zelfs te mooi om waar te zijn. Je weet niet waar je moet beginnen, je ziet niet hoe die droom op dit moment werkelijkheid zou kunnen worden gezien de omstandigheden. Je hebt nu geen tijd, geen energie, geen geld of geen ervaring. Het zou zo geweldig zijn om je boek te schrijven, je eigen bedrijf te beginnen, of een jaar lang te reizen? En omdat je droom zo fantastisch is, zo levens veranderend, zo ingrijpend en omvangrijk, heb je het gevoel dat het niet mogelijk is op dit moment. Misschien in de toekomst, maar niet nu.
Nu heb je jouw leven zoals het is. Nu is die droom te mooi om waar te zijn, je hebt te maken met de realiteit. En de realiteit houdt je weg van je grootste droom.

Ooit valt alles op zijn plaats. De vraag is echter: Waar wacht je op? Wacht je tot de realiteit zich aanpast aan jouw droom? Wacht je tot alles opeens op zijn plek valt, en jij zonder moeite je droom kunt waarmaken? Geloof je echt dat de wereld je jouw grootste dromen cadeau gaat geven?

Of is het dat je dromen zich waarmaken door in actie te komen, door te doen?
Gewoon beginnen: alles is makkelijker als je begint. Zolang je de eerste stap niet hebt gezet ben je nog niet in beweging. Zodra je de eerste stap zet begint je leven te veranderen. Je bouwt duidelijke daadkracht op.


-