• Banner
  • Banner

Event BusinessCentrum Leudal

BusinessCentrum Leudal verbindt zich aan ZZP Leudal

ZZP Lokaal Portaal en Administratiekantoor A3 uit Panningen gaan de samenwerking aan met BusinessCentrum Leudal om het platform ZZP Leudal verder vorm te geven binnen de gemeente Leudal. Samen hebben ze ten doel het ondersteunen van ZZP-ondernemers binnen de gemeente Leudal.

Het concept is twee jaar geleden ontstaan in de gemeente Peel en Maas waarbij samenwerking is gezocht met Administratiekantoor A3. Uit onderzoek is gebleken dat ZZP’ers een eigen platform missen waarin onderling communiceren centraal staat. Denk hierbij aan het zoeken van samenwerking met andere ZZP’ers, het onderling aanbieden van diensten tegen een extra korting of het uitwisselen van materialen.

Het gratis platform ZZP Peel en Maas is in twee jaar tijd doorgegroeid naar een portaal waarop zo’n 200 zzp’ers een eigen profiel hebben met zo’n 600 unieke bezoekers per maand.

BusinessCentrum Leudal wil naast het bieden van ondersteuning aan zzp’ers via het platform ook bijeenkomsten gaan organiseren voor zzp’ers ingeschreven op ZZP Leudal. Met als doelstelling om onderlinge samenwerking tussen zzp’ers verder uit te breiden en te stimuleren.

Om de samenwerking te bekrachtigen organiseert BusinessCentrum Leudal op dinsdag 9 juni 2015 vanaf 19:30 uur een bijeenkomst voor zzp’ers binnen de gemeente Leudal. Tijdens deze bijeenkomst zal een zzp’er aan het woord komen en zal het platform ZZP Leudal officieel gepresenteerd worden.

Datum: dinsdag 9 juni 2015 19:30 uur
Locatie: BusinessCentrum Leudal, Markt 6, Roggel

Wil je deelnemen aan de eerste bijeenkomst van ZZP Leudal?Stuur dan een mail naar info@businesscentrumleudal.nl